Våra tjänster

Vad vi erbjuder dig som utvecklare av din app

Ett välbeprövat tillvägagångssätt

Vi använder vedertagna verktyg och standarder när vi utvecklar. Varje projekt definieras med flera delmål för att säkerställa att vi håller leveranstider.

En testad och professionell app

När appen är klar utför vi egna tester innan vi släpper appen till kund. Vi vill att våra kunder ska känna att våra leveranser alltid håller en hög kvalitet.

Förstklassig, modern design

Våra designers arbetar professionellt med att ta fram praktiska och snygga gränssnitt. Allt för att din app ska bli så lättanvänd som möjligt.

.

Vi ger dig som kund möjligheten att slappna av. Din app blir precis som du tänkt dig!

Allt fler företag inser nyttan av att komplettera sin befintliga tjänst eller webbapplikation med en smartphone-app. Cikado bygger mobilapplikationer för såväl Android som iOS (iPhone, iPad, iPod).

Vi har lång erfarenhet och utnyttjar de senaste teknikerna och verktygen i allt vi gör.

Cikado har tillverkat många skräddarsydda appar och vi hjälper dig gärna med att förverkliga just dina ideér. Skriv ner hur du vill att din app ska fungera och skicka in dina specifikationer till oss så lovar vi att svara inom 24 timmar.

Vi ser till att du blir nöjd. Punkt.

Vår existens bygger på att våra kunder är nöjda, det är vi väl medvetna om. Hos oss kan du känna dig trygg i att dina affärshemligheter stannar hos oss och att du får all den hjälp du behöver för att kunna förverkliga din idé.

Våra kunder får alltid 1 års fria buggrättelser av oss efter att appen har acceptanstestats och godkänts. Allt för att du skall känna dig trygg när du anlitar oss.

Fördelningar på plattformarna 2016

Apple IOS (iPhone, iPad)
56%
Android
41%
Windows Mobile
3%

Såhär säger några av våra kunder

Så tveka inte, kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation

Kontakta oss nu!